Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek

Szállítási mód és áruátvétel

Webshopunkban kétféle átvételi mód közül választhat:

1.)    A rendelt termékek előzetes értesítés után személyesen átvehetők ügyfélszolgálati irodánkban, az alábbi címen:

           1134, Budapest Botond utca 13.

            

Hétfő – Csütörtök :   10 – 18

            Péntek :    10 - 17

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy irodánkban nem tartunk árukészletet, ezért kizárólag az értesítésben megjelölt időponttól és kizárólag az abban megjelölt csomagot tudjuk átadni!

Amennyiben a megrendelt árut a megrendeléstől számított 5 napon belül nem veszik át, azt a megrendelést semmisnek tekintjük.

2.)    Házhozszállítás futárszolgálattal

Házhozszállításnál leghamarabb a rendelést követő 2. napon veheti át a megrendelt termékeket az Ön által megadott címen. A csomag feladásáról e-mailben értesítjük. Megrendelését a  GLS  futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, mely a csomag feladását követő munkanapon 8 – 17 óra között szállítja ki Önnek, a megrendeléskor megadott címre,  előzetes egyeztetés nélkül. Így felhívjuk szíves figyelmét, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol a napközbeni csomagátvétel megoldott. Továbbá  – amennyiben ez lehetséges – adjon meg telefonszámot, amelyen felvehetik Önnel a kapcsolatot, ha a kézbesítés során bármilyen probléma adódna.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a díjak az alábbi feltételek szerint alakulnak:

 

UTÁNVÉTTEL : 

0-5000 Ft - 990 Ft

5000-10.000 Ft - 690 Ft

10.000-15.000 Ft - 590 Ft

15.000-20.000 Ft - 490 Ft

20.000 Ft felett ingyenes

 

 

ELŐUTALÁSSAL :  750 Ft

20.000 Ft felett :

INGYENES

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t és a csomagolási költséget. A szállítás díja a vásárlót terheli.

Kérjük, hogy a csomagot az átvételekor minden esetben vizsgálja meg! Amennyiben az sérült vagy nyitott, az áruátvételről a futárnak jegyzőkönyvet kell felvennie. A futártól kérje jegyzőkönyv felvételét és értesítse ügyfélszolgálatunkat! A jegyzőkönyvről kérjen másolatot és kérjük, jutassa el ügyfélszolgálatunkra.

Az árú átvételét követően kizárólag gyártási hibából származó reklamációt áll módunkban elfogadni.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink