Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek
2014-06-24

Nem csak a gyerekek szeretnek játszani

Nemcsak a gyerekek, a gyermeklelkű felnőttek is szeretnek játszani. Azok, akiknek sikerült megőrizni fantáziájukat és kreativitásukat, és időről időre szívesen kiszabadulnak a mindennapok egyformaságából. Persze egy felnőtt már nem ugyanazzal játszik, mint egy gyerek, azaz a Barbie baba és a játékmaci helyett az Activity, a Twister vagy a Scrabble kerül elő a baráti összejöveteleken vagy a családi ünnepeken, és kezdődnek a nagy nevetések vagy épp a nosztalgiázás.

Remek ajándék bármilyen alkalomra

Egy ilyen barátunknak remek ajándék egy társasjáték bármilyen alkalomra – duplán is jól járunk egy ilyen meglepetéssel, hiszen egyrészt sikerül örömet szereznünk vele, másrészt pedig mi magunk is részt vehetünk majd a szórakozásban, ha összejövetelt szervez, és minket is meghív. A baráti társaságok egyik kedvence az Activity, melynek előnye, hogy akár nagyon sokan is játszhatunk, többfős csapatokba állva, illetve, hogy akár nyerünk, akár veszítünk, garantáltan remekül fogunk szórakozni: ha kitaláljuk a feladványt, annak örülhetünk, ha pedig nem, a hibás, gyakran képtelen megfejtéseken nevethetünk. A Twister szintén számtalan vicces pillanattal ajándékoz meg, és remek módszer arra, hogy – szó szerint – közelebb kerüljünk egymáshoz.

Logikai játékok hosszú utazásokra

De nemcsak társasjáték lehet jó ajándék, hanem valamilyen egyedül játszható logikai játék is, mint a Rubik-kocka vagy az ördöglakat. Ha ismerősünk hosszú repülőútra készül, meglephetjük valami ilyesmivel, és garantáltan nem fog unatkozni a levegőben. A Jóbarátok mintájára új albérletükbe költöző barátainkat meglephetjük egy csocsóasztallal. A türelmesebbeknek a puzzle is jó ajándék: felnőtteknek válasszunk olyat, amely valódi kihívást jelent, tehát minimum több száz darabos, és például kedvenc városukat vagy épületüket ábrázolja. Ha most jöttek haza Párizsból vagy Londonból, lepjük meg őket egy Eiffel-tornyos vagy piros telefonfülkés puzzle-val, amelyet összerakás után képként ki is függeszthetnek a falra.

Nosztalgia a klasszikus társasjátékokkal

A hagyományos társasjátékok, mint a Ki nevet a végén? vagy a Monopoly remek lehetőséget nyújtanak a nosztalgiázásra: egy családi ünnep alkalmával, ebéd után előkerülhetnek a dobozok, és megkezdődhet a sztorizás. Ha a harminc évvel ezelőtti társasjáték már nincs meg, vagy olyannyira leharcolt, hogy már nem szívesen vesszük elő, ajándékozzuk meg magunkat vagy a családot egy új darabbal, és indulhat a történetmesélés: „Emlékszel, már gyerekkorodban is…”. De jó szolgálatot tehet egy pakli kártya is a nyári kerti sütögetések alkalmával, amikor vacsora után, sörözés közben egy kicsit leül a hangulat.

Kényelmes vásárlás az Iway Játékbolt webáruházában

A nemrég megnyílt Iway Játékboltból nemcsak a rokon gyermekeknek, de felnőtt barátainknak is könnyen választhatunk játékot ajándékba. A webshopban számtalan játék elérhető, a babáktól és plüssöktől kezdve az építőjátékokon és a társasjátékokon át a szabadtéri játékokig. Az online rendelés gyors és kényelmes, és nem kell napokig járnunk a boltokat ahhoz, hogy ráakadjunk a kívánt játékra. Mintegy kétszáz kategória és ugyanennyi gyártó (például az Ars Una, a Disney vagy a Piatnik) termékei közül választhatunk, és egyszerűen a kosárba tehetjük és kifizethetjük a terméket, hogy hamarosan már játszhasson is vele a megajándékozott.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink