Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek
2014-12-02

Megfelelő tanszereket vettünk a gyereknek?

Elkezdődött az iskola, így az utóbbi hetek sok szülő számára maratoni vásárlásokkal teltek, hiszen számtalan iskolaszert kellett beszerezniük. Ilyenkor nehéz a választás, hiszen egyszerre kell gondolnunk a pénztárcánkra, a praktikumra, és persze a csemete is beleszól, hiszen nem mindegy, milyen az az iskolatáska vagy tolltartó: nem az igazi, ha nincs rajta egy Disney-hercegnő, a Verdák valamelyik sztárja vagy egy kis szörny a Monster High-ból. Ha elmulasztottuk beszerezni valamelyik iskolaszert, vagy rosszul döntöttünk, és a táska pántja már az első héten elszakadt, vagy a tolltartó cipzárja jött le, még nem késő pótolni a hiányosságokat. Ezúttal azonban érdemes jobban átgondolnunk vásárlás előtt, mire is van szüksége a kicsinek, illetve milyen táska vagy tolltartó lenne a legideálisabb a számára.

Mesehősök, színek és minták

Ha a kicsi kedvenc rajzfilmhősének személye gyakran változik, érdemesebb egy egyszerű színes, mintás darabot választani rajzfilmfigurás helyett. Tolltartóból elérhetők többemeletes, megtöltött vagy üres, kihajtható és bedobálós darabok is. Utóbbiak a nagyobb gyerekek számára megfelelőek, egy kis elsősnek pedig szintén felesleges egy háromemeletes csoda, hiszen nem használ annyi íróeszközt.

A minőség kiemelt szerepet kap

Mivel az iskolakezdés amúgy is megterheli a pénztárcát, érdemesebb egy kicsit drágább, de jó minőségű táskát választani, amely legalább egy vagy akár két évet is kibír, hiszen így összességében kevesebbet kell költenünk rá. Ha a kicsi ragaszkodik kedvenc mesehőséhez, egy kisebb eszközön, például egy tornazsákon, tisztasági csomagon vagy vonalzón megjelenhet a szeretett rajzfilmfigura. Ha a kisiskolás máris elhagyta a füzetét, elvesztette a tornazsákját vagy elmulasztott festéket venni neki rajzórára, az iWay Játékbolt webáruházából mindent kényelmesen, pár kattintással beszerezhet, így nincs szükség újabb bolttúrákra.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink