Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek
2014-09-11

Frissítő pancsolás a kánikulában

Minden évben alig várjuk, hogy jöjjön a jó idő, és egész nap kint lehessünk a gyerekekkel a szabadban. Aztán néha a nap túlzásba viszi a dolgot, és csak úgy tudjuk elviselni a hőséget, ha csobbanunk egyet. A legideálisabb, ha be tudunk iktatni egy tengerparti nyaralást, illetve B-tervként egy balatoni hosszú hétvégét. Ha erre nincs lehetőség, egy szombati strandolás is kárpótolhat. A fürdőkben viszont mindig tömeg van, drága a belépő, alig van hely, ki tudja, mibe lépünk bele a fűben, féltenünk kell az értékeinket…

 

Strand a kertben

A legegyszerűbb, ha a strand házhoz jön: nem kell hozzá más, mint egy kert, és abban annyi hely, ahol elfér egy pokróc – és egy medence. Többféle típus közül választhatunk: a puha falú, felfújható medencék általában egy-két nyarat bírnak ki, attól függően, hogy nyugodtan játszik-e benne a gyerek, vagy inkább birkózik a testvérével. A vékony falú medencék gyakori ellensége a család házi kedvence, aki véletlenül belemélyeszti a karmát, miközben próbál ő is beszállni a játékba. Szintén kiszakadhat a műanyag, ha rászáll egy madár, vagy kiszúrja egy a fűben megbújó kő vagy faág. Vásárolhatunk megerősített felső peremmel rendelkező medencét is, ez némileg tovább bírja.

Tartós, merev falú medencék

Ha tartósabb élményre vágyunk, válasszunk egy csővázas medencét, amelynek már nem felfújható, hanem merev fala van. A fém oldaltámaszok tartotta medence stabil, időtálló, nem tesz benne kárt a kutya, és a gyerekek sem tudják kiszakítani. Ez a típus akár 4-6 évig is használható; így bár drágább, a befektetés megtérül. A megfelelő méret és mélység kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy kisebb vagy nagyobb gyereknek szánjuk a medencét, illetve, hogy mi magunk is szeretnénk-e pancsolni benne. Ha egy ekkora medencében a Balaton-átúszásra nem is tudunk edzeni, számunkra is igazi felfrissülést jelenthet, ha akár csak derékig el tudunk merülni benne.

Mekkora legyen a medence?

Az ideális méret meghatározásához mérjük fel azt is, mekkora hely áll rendelkezésünkre a kertben. Válasszunk egy olyan pontot, amely a legtovább marad napos. Lehetőség szerint ne fa alá tegyük a medencét, hogy ne potyogjanak bele levelek, rovarok, és az ágakon ülő madarak se használják toalettnek. Egy sík, egyenletes, vízszintes földfelületet válasszunk; tehetünk a medence alá nikecelt is, így a göröngyök vagy a kövek nem szakítják ki, ráadásul a benne található víz is lassabban hűl le. A kisebb, legfeljebb 300 cm-s átmérővel rendelkező medencék vize néhány nap alatt felmelegszik, ha viszont már 10 köbméter vagy még több vizet töltünk bele, értelemszerűen tovább kell várnunk erre. Bevizsgálatlan fúrt kút vizével ne töltsük fel a medencét; inkább maradjunk a csapvíznél. A víz tisztán tartásához használjunk vízforgató berendezést, azonban ügyeljünk rá, hogy megfelelő távolság legyen a medence és a készülék között, illetve, hogy azt lehetőleg árnyékos helyre tegyük. Szerezzünk be egy medencetakaró fóliát is, hogy lassabban hűljön ki a víz, illetve ne hulljanak bele növényi részek, vagy másszanak bele állatok.

Felfrissülés a legkisebbeknek és az egész családnak

Az iWay Játékbolt kínálatában többféle kerti medencét talál: a kisbabák számára ideálistól kezdve a nagyobb gyerekeknek való fajtákon át a családi medencékig. Az Intex megbízható minőségű termékei közül válogathat. A legkisebbek számára ajánljuk a micimackós bébimedencét több színben, de kisfiúknak választhat teknősöset vagy kalózosat is. A nagyobbaknak ideális a repcsis, a tengeri mintás vagy az árnyékolós gyermekmedence. Ha az egész család együtt szeretne fürdeni, válasszunk egy szögletes felfújható családi medencét vagy egy merev falút. Utóbbiból többféle méret is elérhető, a 122 cm-es átmérőjűtől a 244 cm-esig.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink