Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek
2014-10-16

A Monster High-babák a gyerekek új kedvencei

A szülők néha nehezen tudják követni, milyen rajzfilm vagy mesehős a csemeték aktuális kedvence. A divat gyorsan változik, és a klasszikus Miki egér, Micimackó vagy Garfield helyét egy időre könnyen átvehetik az új kedvencek; ha nem is a játékipar egészében, de a gyermek szívében mindenképp. Az egyik viszonylag új őrület a Monster High – a szülők elsőre talán nem értik, hogy a kicsi eddig a paplan alá bújt esténként a szörnyek elől, ma viszont már szívesen alszik velük; sőt, akár az óvodába vagy az iskolába is magával viszi őket.

2010 óta hódítanak a szörnyek gyermekei

A Monster High-babákat 2010 júliusában dobta piacra a Mattel. A karaktereket a szörnyfilmek, sci-fik és horrorok inspirálták, a Frankensteintől a Drakuláig. A babák alapjául szolgáló karaktereket, akik azóta DVD-filmeken is szerepeltek, Garrett Sander, Kellee Riley és Glen Hanson álmodta meg. A babákon és filmeken kívül a Monster High szereplői természetesen más formában is kaphatók, ott vannak az iskolatáskákon, kulcstartókon, videójátékokban és a levélpapírokon is. Lisi Harrison szerző jóvoltából történeteiket már könyv alakban is olvashatják a gyermekek.

A 30 centis babák műanyagból készülnek

A karakterek egytől egyig híres szörnyszülöttek rokonai, például Drakuláé, Frankensteiné, a Múmiáé, az operaház fantomjáé vagy egy zombié. A szereplők valójában inkább jópofák és viccesek, mint félelmetesek, így nem kell attól félni, hogy a gyerek nem tud majd velük aludni, ha ők válnak a kedvenceivé. A Monster High-babák legtöbbje 27 cm magas, és ABS műanyagból készülnek, a fejük pedig puha PVC-ből. A bőrük a hagyományos rózsaszín vagy drapp helyett néha kék, zöld vagy épp pink.

A női szereplők haja hosszú, a fiúké festett, kemény műanyagból készül. Mindegyik karakternek van valamilyen csak rá jellemző tulajdonsága és kiegészítője, például farkasfülek, varratok, kötések vagy kígyók. A legtöbbjük mellé a csomagban jár egy háziállat, egy táska vagy egy plusz öltözék is. A Monster High sikerén felbuzdulva több konkurens gyártó dobott piacra szörnybabákat, például a Hasbro a Bratzillaz figurákat vagy a Playhut a Mystixx vámpírbabákat.

A legnépszerűbb karakterek

De természetesen továbbra is az eredetiek, azaz Frankie Stein, Draculaura és a többiek a legsikeresebbek. A szörnysuli diákjai között az előzőeken, azaz Fankenstein és Frankenstein menyasszonyának lányán, illetve Dracula örökbefogadott, 1599 éves gyermekén kívül ott van még például Clawdeen Wolf, egy farkasember lánya, akinek van egy bátyja, egy nővére és egy húga is. Cleo de Nile a múmia 5842 éves lánya, akinek kedvenc háziállata Hissette, a mérges kígyó. Deuce Gorgon Medusa 16 éves fia, akinek a különleges képessége, hogy kővé tud változtatni embereket. Lagoona Blue a fekete lagúna szörnyének lánya, aki beszélni tud a vízi állatokkal. Ghoulia Yelps szülei zombik, így csak zombiul beszél, de így is ő a legokosabb szörny az iskolában. Abbey Bominable a jeti lánya, aki kék bőre mellé fehér hajat visel; a lila hajú, lila szemű Spectra Vondergeist pedig egy szellem gyermeke.

Figurák és kiegészítők az iWay Játékbolt és Webáruház kínálatában

A Monster High tévéfilmek formájában is megy, de moziban is láthatták a gyerekek a szörnyek kalandjait. A filmvásznon kívül a figurák a musicalek és a számítógépes játékok világát is meghódították. Az első videójáték 2011 októberében jelent meg Nintendo DS-hez és Nintendo Wii-hez. Az iWay Játékbolt és Webáruház kínálatában számtalan formában megtalálhatók a gyerekek új kedvencei. Akár Frankie Steint, akár Lagoona Blue-t, akár Spectra Vondergeistot szereti a legjobban a csemete, kaphat egy babát kiegészítőkkel, de választhat például épp bulizni induló szörnyeket is a Bulizós babák-sorozatból. A figurákhoz vásárolható titkos napló vagy háziállat is, hogy még izgalmasabb legyen a játék.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink