Információk
Regisztráció Belépés
Főoldal
Ajánlataink
Hírek
2014-09-29

A képregények lapjairól a gyerekszobába

Batman, Pókember és a többiek nem csak a kisfiúk kedvencei: népszerűségüket mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt évtizedek alatt elhagyták a képregények lapjait, és sikert arattak a filmvásznon, a tévéképernyőn, társas- és videójátékok és játékfigurák formájában is. Így szinte bármilyen formában adhatjuk kedvenc képregényhősét ajándékba a kicsiknek, biztosan örülni fognak neki.

Batman

A Denevérember figurája Bill Finger író és Bob Kane rajzoló fejéből pattant ki 75 évvel ezelőtt. A képregényhős első megjelenésére 1939 márciusában, a Detective Comics 27. számában került sor. Batmannek eredetileg szárnya és maszkja volt, később kapott helyettük köpenyt és csuklyát. A két vészhelyzet között Bruce Wayne milliárdosként tevékenykedő köpenyes igazságosztónak számtalan ellensége van, mint például Joker, Pingvin, a Kétarcú vagy a Macskanő – belőlük szintén készült már játékszer. Az iWay Játékbolt és Webáruház kínálatában a csemeték több formában is megtalálják kedvencüket: reggel ébresztheti őket batmanes vagy jokeres ébresztőóra, így talán nagyobb kedvük lesz az iskolához is. A 4–7 éves gyerekek számára pedig jó játék a LEGO JUNIORS: Batman Denevérbarlang támadás, amelyben a gonosz Joker támadását kell megakadályozniuk

Pókember

Pókember, polgári nevén Peter Parker a Marvel Comics képregényeinek szuperhőse. A Stan Lee és Steve Ditko által életre hívott szereplő először 1962 augusztusában, az Amazing Fantasy 15. számában lépett színre. A kiadó tulajdonosa nem lelkesedett a karakterért, de mivel a lapot egyébként is meg akarták szüntetni, megengedte, hogy helyet kapjon az utolsó számban. Azonban az új hős – és így a lapszám is – olyan sikeres lett, hogy a sorozat végül nem szűnt meg. A következő évben Pókember már saját képregényt kapott. Az üzleti bevétel szempontjából ő a világ legnépszerűbb szuperhőse. Pókember első megjelenése óta számos sorozatban, filmben és könyvben szerepelt, illetve játékfigurákat is inspirált. Kínálatunkban a pókemberes iskolaszerek – tornazsák, uzsonnás doboz – mellett kártyajátékot, dominót, hálóvető kesztyűt, távirányítós autót és helikoptert, illetve akciófigurákat és kerti medencét is talál az érdeklődő.

Superman

Superman ötlete Jerry Siegel író és Joe Shuster rajzoló fejéből pattant ki, és az Action Comics első számában jelent meg 1938 júniusában. Ő teremtette meg a szuperhősös képregények műfaját, illetve nagy hatást gyakorolt a popkultúra más területeire is. Superman eredetileg gonosz – és kopasz – figura volt, telepatikus képességekkel. Később a bűnözőt pozitív karakterre cserélték, és hősies tulajdonságokkal ruházták fel. A mai Superman számos film és játék főszereplője – az iWay kínálatában a képregényfigurás ébresztő- és karóra mellett komplett jelmezt is találunk, nemcsak farsangra.

Vasember

A Vasember, azaz Tony Stark, a Marvel Comics képregényeinek hőse a Tales of Suspense 39. számában jelent meg először, 1963 márciusában. A karaktert Don Heck és Jack Kirby rajzoló, illetve Stan Lee és Larry Lieber író alkotta meg. A civilben multimilliárdos feltalálót a Business Week 2006-ban a világ harmadik legzseniálisabb amerikai szuperhősévé választotta. Vasember a maihoz hasonló, az eredetinél esztétikusabb páncélját 1963 végén kapta meg. A szuperhős Magyarországon először 1989-ben tűnt fel. Az iWay kínálatában a vasemberes játékok és ajándéktárgyak között találunk például irattartó dobozt a rajzok tárolásához, de átalakuló figurát is.

Kosár
Még 2 lépés a rendelésig

A kosár üres

Elérhetőségeink
 
06 70 625 3985
 
 
Nyitvatartás: H-Cs : 10.00-18.00
P : 10.00-17.00
iWay Játék webáruház

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Tekintse meg több ezer játékból álló kínálatunkat! Használja keresőnket hogy pillanatok alatt megtalálhassa a keresett játékot. Szűkítse a megjelenő játék kínálatot kategóriák vagy márkák szerint, hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő játék kiválasztása és a vásárlás! Szerezzen örömet szeretteinek az iWay játék webáruház segítségével. Vásároljon játékot pillanatok alatt online, akár regisztráció nélkül is webáruházunkban. Észrevételeivel és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Közösségi oldalak

Elérhetőségeink

Kapcsolat

Partnereink